...
Jaha gott folk!

Då var årets stora träff avklarad med ganska bra facit. 18 bilar i trevlig blandad stil kom och 3-4 900 smög sig in... Varmt och strålande solväder. Ganska bra med besökare men kan bli fler om vi gör ännu bättre reklam... Det kunde även gärna ha kommit fler 99:or men tror att en del var på semmester och så har vi ett antal medlemmar som bor kanske för långt bort.. men en stor eloge till medlem nr 61 David Wixe - Edane som hade åkt 33 mil enkel resa... Platsen vi var på verkar vara perfekt för våra framtid träffar, gott om plats och en lokal där vi hade korv och fika försäljning. Vi hyrde av Aros Motorvetteraner och vi tackar dom för att dom hyr ut åt klubbar... Vi hade lite aktiviteter som verkade uppskattas av de som utförde dom, kast med liten tubrbo, kast med bromsok i ett däck och rada upp mest av 10 st ölburkar horisontelt mot en vägg. Och så hade vi lite priser i olika klasser, se resultat nedan... Kolla in bilder här! Det kom även en 99:a då träffen hade slutat, vi var kvar några stycken som fick se den och snacka med ägaren. Det var en vit 80:a Turbo som hade ägts sedan 1985.. Ägaren har legat lågt et tag, inte kört så mycket men vill nu åka på Saab träffar. Vi hoppas väl att han även vill bli medlem i klubben.

Till nästa år hoppas vi att det blir fler bilar och bra väder. Några till aktiviteter ska planeras in och vissa missar ska rättas till. Troligtvis blir träffen vid samma tidpunkt i slutet på juli, så planera tills dess.

Undertecknad tackar alla som kom och de som hjälpte till! Tack till sponsorerna, Mekonomen Västerås, Björkmans Bil AB Västerås och Ica Sjöhagen Västerås..

Conny

Vinnare

Original Niklas Wahlström - Lidköping
Custom Anders Palevik - Västerås
Turbo Lars-Olof Uhlin (Lollo) Uddeholm
Bästa Motorrum Tomas Hjertberg - Borlänge
Bästa Lack Mikael Almqvist - Linköping
Bästa Inredning Roger Forssén - Norrköping
Längsta resa David Wixe - Edane
Publíkens val Lars-Olof Uhlin (Lollo) Uddeholm
Aktivitets vinnare Anders Dahl Hägersten

...................................

................................

 

Updaterad 2004-08-02

Copyright © Saab99Klubben