..........................................
Ägare: Frank Veninga - Aneby, Sverige och Rhederveld - Holland

Medlem: 98

Modell/År:

Tillverkningsnr:

Antal mil:

Motor/Vxl-låda:

Däck/Fälg:

Övrigt: Jag ägde flera stycken Saab 99. Ägde en 99 gle som jag hadde tänkt att låta restaurera men till slut vissade sej att jag varken hadde tid eller råd.Bilen såldes och efter det ägde jag en 99gle till som slutligen vissade sej vara så dålig, den såg så fint ut, att jag även var tvungen att sälja den.
Efter det kom en 99 le. Alla tre kombi kupeer och jag ville ju köpa en sedan helst. Nå ja, le;n såldes och nu är det fortfarande mycket Saab som det gäller men 99;an Gle;n saknas.
Jag är absolut inte händig så den bör vara i gott skick. Det gäller bara att leta och hoppas, eller hur. Det får ochså vara en 99 GL automat i gott skick.

Först idag 4/6 hittade jag eran sida och den glädder mej.


Jag bor i Holland numera men vistas mycket i Aneby trakten där vi äger ett hus. Ofta när jag är där uppe åker jag och frågar och letar. Hittills utan resultat. Ett tag var jag väldigt slö och det resulterade i att Roger
Forssen köpte en gle som är bra och i gott skick. Dumm, dumm.

En gång fanns det en gle på Blocket men då var jag ute för sent och den såldes till Canada.
Nå ja, här nere finns en 900 87, en900 cabriolet 90, en 9000 92, och en 900 94. Alla automat. Den förste och andra visst dem roligaste. 9000 bra att ha på långfärden och 900;an gäller som bruksbil, snart slut för den rostar så det är inte klokt.

87;an ägdes av en gammal tant och hon skötte bilen pedant. Den har bara gott 12300 mil och har en rostfläck på bakluckan. Hon lätt nämligen bygga in en
torkare bak. Original Saab. Ovanligt men roligt. Dom behandlade väl inte hållet som det skulle.  Roligt att köra men ingen 99;a som jag faktiskt tyckte ännu bättre om.

nkkkkkkkk

 

Updaterad 2004-06-11

Copyright © Saab99Klubben 2003 - 2004